Black Friday deals bij Vandenborre

Black Friday deals bij Vandenborre

Black Friday staat in het teken van de beste deals en kortingen. Veel winkels doen hier aan mee en Vandenborre is er hier een van. In deze webwinkel kun je verschillende producten kopen op het gebied van elektro. Zo kun je er elektro voor in je huishouden kopen, maar ook beeldschermen, camera’s, telefoons, multimedia apparaten en nog veel meer. Deze producten zijn altijd handig en leuk om te hebben. Black Friday keert elk jaar terug en dan kun je deze producten met veel korting kopen. Vandenborre doet elk jaar weer mee en organiseert dan een speciale Black Friday week.

Black Friday ontstaan

Black Friday is ontstaan in Amerika als een dag in het jaar waarop het erg druk is, sommige zeggen zelfs het drukste in het hele jaar. Black Friday is namelijk de dag na Thanksgiving. Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag die op de vierde donderdag in november wordt gevierd. De vrijdag hierna zijn veel mensen vrij en gaan ze alvast kerstinkopen doen. Hierdoor werd het drukker en drukker, al helemaal toen winkels en merken deals gingen aanbieden om winkeliers aan te trekken. Black Friday keert elk jaar weer terug en valt in 2022 op 25 november.

Vandenborre Black Friday deals verwachtingen

Op vrijdag 25 november en daaromheen kun je dus de beste Black Friday deals scoren. Tijdens de Black Friday week van Vandenborre scoor je de beste deals op het vlak van elektro. Elk jaar doet deze winkel weer mee en zet dan veel populaire elektro in de aanbieding. We verwachten bijvoorbeeld dat telefoons en computers voor een groot deel in de aanbieding komen bij deze winkel. Ook stofzuigers en wasmachines keren elk jaar weer terug bij de Black Friday deals van Vandenborre. Maak alvast een wenslijstje en wacht op Black Friday 2022 voor de beste deals.