Veterlaarzen Dames Sacha

Veterlaarzen Dames Sacha

Veterlaarzen Sacha

Veterboots, bij Sacha kom je ze tegen in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Met cut outs, zilver- of goudkleurige ritsen en plateauzolen. Ook veterlaarzen met opvallende kleuren zoals roze zijn in de collectie terug te vinden. Hoe opvallender hoe beter! Veterlaarzen zijn overal mee te combineren en tegenwoordig enorm trendy. De laarsjes zijn season-proof en makkelijk draagbaar in zowel de koude- als warme maanden. Veterlaarsjes zijn een echte must voor jouw schoenencollectie dit seizoen en je vind ze natuurlijk bij Sacha!

Dr. Martens

Our all-time favorite: Dr. Martens! De veterboots van Dr. Martens zijn enorm populair en worden veel gedragen. In combinatie met dikke plateauzolen en opvallende stiksels zijn de verschillende modellen veterboots erg herkenbaar. Je kunt de veterlaarzen onder elke outfit dragen! Ook zijn de schoenen van goede kwaliteit. Hierdoor kan jij lang plezier blijven houden van je nieuwe paar Dr. Martens.

Off white veterboots

Waarschijnlijk heb je de trend niet gemist; de off white kleur. Deze zachte kleur wordt natuurlijk ook gebruikt bij veterboots. Afgelopen winter is deze kleur enorm populair geweest maar de komende maanden gaat de populariteit van off white nog zeker niet verdwijnen! Veterlaarzen in deze kleur kun je goed combineren. Creëer een ton-sur-ton outfit waarbij jouw look uit verschillende witte tinten bestaat. Hiernaast kan je de off white veterboots ook combineren met een zwarte skinny jeans en gebreide trui. Zo vallen ze lekker op!

Best in black

Zwarte veterboots zijn natuurlijk altijd goed en een perfecte toevoeging voor je capsule wardrobe. Ze zijn basic en passen bijna bij iedere stijl. Of je nu voor een stoere of klassieke look gaat, zwarte veterlaarsjes zijn de beste go to boots! Combineer ze bijvoorbeeld met een mom jeans en oversized blazer voor een edgy look. Je kan de zwarte veterboots ook gemakkelijk met een jurkje combineren. Festivals, here we come!