Thalys treinkaartje de moeite waard?

Thalys treinkaartje de moeite waard?

Heerlijk door West Europa reizen met een Thalys treinkaartje. Veel mensen weten weinig van de Thalys af. De Thalys zie je regelmatig rijden, maar veel mensen maken er eigenlijk nooit gebruik van. Daarom weten ze over het algemeen ook maar weinig over de geweldige mogelijkheden die deze trein te bieden heeft! In dit artikel wordt er kort stilgestaan bij de mogelijkheden die je hebt met een Thalys treinkaartje, waar het je allemaal kan brengen en of er interessante aanbiedingen te vinden zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je vanaf Amsterdam of Rotterdam direct met de Thalys naar Disneyland kunt reizen? Dit is ideaal en ook nog eens veel goedkoper en makkelijker dan met de auto! Als je in Parijs bent moet je ook nog eens betalen om de auto te kunnen parkeren. 

Goedkoop naar Parijs met een Thalys treinkaartje

Met een Thalys treinkaartje kun je vrij goedkoop naar Parijs rijden in ongeveer drie uur! Dat is drie uur sneller dan met de auto! Daarnaast betaal je voor een Thalys treinkaartje, maar €35 euro voor een enkele reis per persoon en dit ben je met de auto, inclusief parkeren, dubbel en dwars kwijt! Het grote voordeel hierbij is ook dat je met de Thalys in Paris du Nord aankomt, een ideaal station dat niet te druk is, maar wel zeer veel mogelijkheden biedt wat betreft het openbaar vervoer. Zo kun je voor lage tarieven met een taxi of bus naar je hotel. Een thalys treinkaartje naar Parijs heb je al vanaf €35 euro per persoon. Je kunt het bij Thalys zo gek maken als je zelf wilt. Zo kun je ook kiezen voor een Premium Comfort stoel van Amsterdam naar Parijs, waar je €135 euro voor betaald. Daarbij krijg je een maaltijd aan je zitplaats geserveerd, krijg je tijdschriften en kranten en word je ook officieel ontvangen op het perron! Deze Premium service biedt nog veel meer handige services.
Met een basis ticket rijd je dus met een goedkoop Thalys ticket naar Parijs.

Met een Thalys treinkaartje naar Disneyland!

Van alle internationale bestemmingen die je met een Thalys treinkaartje kunt bereiken, is Disneyland Parijs misschien wel de meest bezochte eindbestemming van allemaal. Met een Thalys treinkaartje kun je voor de deur van het themapark uitstappen! Je reist binnen enkele uren vanaf Amsterdam centraal of Rotterdam naar Disneyland Paris en hierbij kun je gebruik maken van de velen Premium, Comfort of normale services. Het Thalys treinkaartje naar Disney brengt je naar het station van Marne la Vallée, dat net buiten Disneyland ligt en vele vervoersmogelijkheden van en naar het park biedt. Ook rijden de Disneyland shuttles vanaf dit station naar de hotels. Met een Thalys treinkaartje kun je dus gemakkelijk en snel vanuit Nederland naar enig andere hoofdstad of grote stad in België, Frankrijk of Duitsland reizen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Daarnaast is de Thalys ook vele malen sneller dan het vervoer per auto en ook veel goedkoper dan reizen met een auto (mits je voor een duur Premium pakket zou kiezen). Kijk direct op Treinreiziger.nl voor een actueel aanbod treinkaartjes met de Thalys.