Camping de Vijverhof in Ommeren

Camping de Vijverhof in Ommeren

Ben jij op zoek naar een leuke camping in de Betuwe? Een camping waar je met het hele gezin, of lekker met z’n tweetjes terecht kunt voor rust en voor activiteiten? Dan ben je bij Camping de Vijverhof helemaal aan het juiste adres. Of je nou wilt overnachten in een tent, een houten blokhut of een stacaravan, bij Camping de Vijverhof kun je hier allemaal voor terecht. De camping staat bekend als een familievriendelijke camping die voor ieder mens is geschikt. Of je nou houdt van rustig een boekje lezen of van een leuke activiteit. Op de camping kun je ook terecht voor een vrolijke avondzang of een huifkarrentocht. 

Een blokhut huren bij Camping de Vijverhof

Een blokhut huren bij Camping de Vijverhof kun je boeken via de website of door te bellen met het vermelde telefoonnummer. Denk goed na over welke periode je wilt boeken, omdat de prijzen sterk verschillen per periode. Aankomst en vertrek is tijdens het hoogseizoen alleen mogelijk op zaterdag. Andere aankomst-en vertrektijden zijn mogelijk buiten het hoogseizoen. Vanaf 15:00 bent u welkom. Op de dag van vertrek moet u de blokhut voor 10:00 uur verlaten. 

De blokhut van Camping de Vijverhof is een onwijs leuke hut en zeer de moeite waard. Het is volledig voorzien van nieuw sanitair en bestaat uit een gezellige zithoek, een keukentje en een slaapkamertje. De hut is geschikt voor vijf personen en bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een éénpersoonsbed en een slaapbank in de huiskamer. Daarbij is het belangrijk dat je van tevoren aangeeft met hoeveel mensen je komt, zodat Camping de Vijverhof hier rekening mee kan houden. Verder heb je als gebruiker van de blokhut ook toegang tot alle activiteiten die worden georganiseerd bij de camping.

 

Caravan huren

Geen tent of caravan maar wil je toch kamperen? In dat geval  kun je bij Camping de Vijverhof een caravan huren. Sterker nog, een echte stacaravan met voortent. Zo heb jij de maximale ruimte en comfort en geniet je toch van het campingleven! De stacaravans zijn ingericht voor 3 personen en geven je de mogelijkheid om met je gezin op vakantie te gaan in omgeving Betuwe. Deze caravan is voorzien van een toilet, keuken, boiler, kachel, koelkast en een watertank. Zo kun jij in je eigen caravan koken en toiletteren. Douchen kan in de luxe sanitaire voorzieningen die Camping de Vijverhof biedt. 

 

De omgeving van Camping de Vijverhof

De omgeving van Camping de Vijverhof is ontzettend mooi en veelzijdig. Je kunt er genieten van bossen, velden, maar ook van de in de buurt gelegen steden Arnhem en Nijmegen. Zo zijn er allerlei leuke uitjes te plannen. Het is aan te raden om contact op te nemen met Camping de Vijverhof om te kijken wat zij allemaal aanraden en voor je organiseren. De camping heeft namelijk zelf ook een uitgebreid aanbod op dit gebied.