Aluhallen huren

Aluhallen huren

Aluhallen huren wordt steeds populairder, merken ook tentenverhuurbedrijven! Bent u van plan om een groot feest te geven of ontvangt u een hoop mensen voor een ander evenement? Dan zijn er veel verschillende soorten tenten die handig kunnen zijn om hiervoor in te zetten. Het is namelijk altijd handig, en wel zo professioneel, om bij evenementen of grote feesten een overkapping te hebben. Maar wat voor een overkapping is nou het meest geschikt voor dit soort middelgrote evenementen? Als u per vierkante meter het goedkoopst en meest efficiëntst klaar wilt zijn, is Aluhallen huren een zeer goede optie! Bij Aluhallen heeft u namelijk met een aantal voordelen te maken in verhouding tot andere, vaak duurdere, tenten. In dit artikel beschrijf ik de verschillende voordelen van Aluhallen, hoe het nou precies zit ten opzichte van die andere hallen. 

Aluhallen hebben een zeer efficiënte vorm!

Wanneer u kiest voor Aluhallen bent u ervan verzekerd dat u de meest efficiënte soort tent neemt. Veel tenten hebben namelijk ronde vormen, lopen rond af aan de zijkant of lopen schuin af richting de grond. Daardoor heeft u natuurlijk veel meer bruto oppervlakte nodig om uiteindelijk netto aan de juiste hoeveelheid te komen. Vaak betaalt u voor deze speciale vormen, zoals bij een hexadome, meer voor minder oppervlak. Bij Aluhallen kiest u voor rechte wanden en relatief hoge puntdaken, waardoor u geen ruimte verliest aan aflopende stukken. Hiermee profiteert u van de maximale hoeveelheid ruime per besteedde euro! Ideaal! 

Gemakkelijk aan elkaar te zetten

Een tweede voordeel, ten opzichte van andere tentsoorten, is dat de Aluhallen zeer gemakkelijk aan elkaar te maken zijn en zowel als één grote hal als losse halletjes kunnen worden opgezet. Zo zijn de verscheidene mogelijkheden met Aluhallen dus ook in te passen, afhankelijk van de locatie en wat voor de organisatie het beste uitkomt.  Bij sommige tenten zijn er speciale cross-over tenten nodig om een connectie te kunnen maken met een volgende tent, maar bij de Aluhallen is dit niet het geval! Ze zijn zonder problemen aan elkaar vast te maken in alle mogelijke vormen. Omdat Aluhallen vierkant zijn, kunnen ze als het ware als blokken tegen elkaar aan worden gezet. 

Aluhallen zijn snel op te zetten en goed voor de ondergrond

Wanneer u voor Aluhallen kiest, weet u zeker dat het bouwteam van de verhuurder deze tenten in no time heeft staan. Aluhallen staan namelijk bekend om hun efficiënte opzet mogelijkheden. Daardoor hoeft u de plaats waar het festival of ander evenement plaats zal vinden pas een dag voor het zo ver de Aluhallen te huren zijn! Dat scheelt in sommige gevallen heel veel geld!

Daarnaast, mocht u op een grasveld staan, kunt u een vloer onder de tent laten leggen van houten panelen, die er voor zorgt dat de tent recht komt te staan en dat u niet in de modder hoeft te staan. Daarnaast is het grote voordeel van deze vloeren, dat ze niet plat op het gras liggen. Ze bestaan namelijk uit allerlei steunbalken die er voor zorgen dat de vloer maar een paar contactpunten met het gras kent. Zo zorgt u ervoor dat het gras veel minder beschadigd raakt!