Suzuki Swift basismodel verder uitgebreid

Suzuki Swift basismodel verder uitgebreid

De Suzuki Swift is een geliefde auto. Hij is compact, snel en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Hoewel de Suzuki Swift voornamelijk gericht is op een prettige rijervaring en minder op een luxe interieur, wordt het basismodel wel met meer functionaliteiten en accessoires uitgerust.  

Suzuki Swift Comfort standaard uitgerust met adaptive cruise control, ledkoplampen en Suzuki Safety System

De Suzuki Swift Comfort is verkrijgbaar vanaf €17.750. Alle nieuwe Suzuki Swift Comforts worden standaard uitgerust met adaptive cruise control, waardoor je voortaan heel rustig over het wegdek rijdt. Adaptive cruise control gaat nog een stapje verder dan standaard cruise control. Gewone cruise control zorgt er namelijk voor dat je auto constant op dezelfde snelheid rijdt, terwijl adaptive cruise control ook kan remmen of gas geven. Je hoeft dus bijna niet meer zelf te rijden en Suzuki maakt hierin een extra stap voor de rijbeleving van klanten. De sensor aan de voorkant van de Suzuki meet de afstand tot jouw voorligger en zijn of haar snelheid. Deze sensor stuurt informatie naar een computer, die berekent wat een veilige volgafstand is. Daarnaast zijn de koplampen vervangen door zuinige ledlampen en is het Suzuki Safety System nu standaard ingebouwd. Dit systeem zorgt er als het ware voor dat je extra oren en ogen op de weg krijgt en het draagt bij aan verhoogde veiligheid op de weg. Het Safety System kan per Suzukimodel verschillen.

Swift Select krijgt uitgebreidste pakket aan assistentie- en veiligheidssystemen

Heb je interesse in de Suzuki Swift Select? Deze is al verkrijgbaar vanaf €19.350,-. De Suzuki Swift’s worden uitgebreid met het grootste pakket veiligheids- en assistentiesystemen: het Suzuki Safety System Pro. Dit betekent dat de Swifts voortaan zijn uitgerust met Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recocgnition, Blind Spot Monitor, Rears Cross Trafic Alert en Vehicle Sway Warning. Ook is het model voortaan uitgerust met parkeersensoren aan de achterkant en een 4,2 inch LCD-kleurendisplay. Daarnaast is gedacht aan extra comfort en privacy voor Suzuki-klanten: met een achteruitrijcamera zie je voortaan alles aankomen in je 7” infotainmentscherm, het privacyglas doet zijn naam eer aan en door de ingebouwde stoelverwarming kom je altijd warm en droog aan op je bestemming. 

 

Kortom, ongeacht welk basismodel Suzuki Swift je ook kiest, bij alle nieuwe modellen heb je nu meer comfort en zijn er meer functionaliteiten ingebouwd.