Menicare Plus: ideale lenzenvloeistof voor harde lenzen

Menicare Plus: ideale lenzenvloeistof voor harde lenzen

Gebruik jij harde lenzen en heb je een lenzenvloeistof nodig die daar bij past, dan is Menicare Plus een prima optie om te overwegen. Harde lenzen hebben andere vloeistof nodig dan zachte lenzen. Daarnaast zijn er ook je persoonlijke ervaringen met een bepaalde lenzenvloeistof die de keuze bepalen of je deze aan wilt schaffen of niet. Menicare Plus is online te krijgen met een volumekorting. Besluit je over te stappen, vergeet dan niet om je opticien te raadplegen.

Menicare Plus is een alles in 1 oplossing

De meeste mensen die contactlenzen hebben kiezen voor een alles in 1 vloeistof en Menicare Plus is dat voor harde lenzen. De meeste lenzen kunnen een dag gedragen worden en nadat je ze uit doet moeten ze worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gehydrateerd en netjes bewaard worden. Je kunt contactlenzen nooit in kraanwater bewaren. Alles in 1 lenzenvloeistof doet dit allemaal terwijl je slaapt. Als je je lenzen draagt vormt zich eiwit op de lenzen en dat wordt ’s nachts verwijderd. Ook zorgt de lenzenvloeistof ervoor dat de lenzen weer goed vochtig worden en dat ze tijdens het dragen goed op hun plek blijven zitten. Als laatste zullen ze de kans dat je ogen gaan ontsteken minimaliseren, want je lezen gaan weer volledig gedesinfecteerd je ogen in de volgende dag.

Een goede lenzenvloeistof is erg belangrijk

Een goede lenzenvloeistof zoals Menicare Plus heeft dus bepaalde kenmerken waardoor jij meer draagcomfort ervaart. Als je de juiste lenzenvloeistof gebruikt dan zou je je lenzen helemaal niet moeten voelen. Een slechte lenzenvloeistof kan geïrriteerde-, rode en droge ogen veroorzaken, jeuk en infecties. Dat moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden. De alles in 1 lenzenvloeistof van Menicare zorgt ervoor dat jouw lenzen altijd lekker zitten en dat je geen problemen in je ogen ontwikkelt.

Overstappen samen met je opticien

Ook al is Menicare Plus een kwalitatieve lenzenvloeistof voor harde lenzen, het is niet altijd per definitie de beste vloeistof voor jou. De keuze voor een vloeistof is ook persoonlijk en hangt af van hoe jouw ogen er op reageren. Daarom stap je altijd over samen met je opticien. Koop eerst een klein flesje Menicare, gebruik het voor een week en laat je ogen testen. Als deze goed op de vloeistof reageren, kun je een grotere hoeveelheid bestellen. Het is verstandig om dit online te doen, omdat je dan volumekorting krijgt en de vloeistof vaak al aanzienlijk goedkoper is dan bij de opticien. Vergeet echter niet dat de gezondheid van je ogen op de eerste plaats komt en dat je dat dus altijd eerst controleert voordat je definitief overstapt op Menicare Plus.

Problemen met je lenzen zijn voorbij

Niemand hoeft lenzen te accepteren die niet lekker zitten. Door de vloeistof te veranderen kun je soms al een groot verschil merken en dat is dus gemakkelijk gedaan. Menicare Plus is een kwalitatieve alles in 1 lenzenvloeistof die jouw lenzen en ogen verzorgt. Combineer het met de Rose K lenzen van Menicon en je hebt een ideale combinatie te pakken voor optimaal draagcomfort.