Aankopen bij de start van een bedrijf

Aankopen bij de start van een bedrijf

Ieder bedrijf is anders en heeft dus ook een ander startkapitaal nodig. Het zit voornamelijk in de verschillende werkzaamheden die het bedrijf doet, online ondernemers hebben hele andere spullen nodig dan ondernemers die werkzaam zijn in de bouw. Ben je net gestart met een hoveniersbedrijf, schildersbedrijf of als stukadoor? Dan kun je volgens ons het beste een aanhanger kopen bij Van Laar. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede aanhanger? Van Laar verkoopt aanhangers van zeer goede kwaliteit en wij waren zeer te spreken over de aangeboden service.

Wat hebben alle ondernemers nodig?

Alle ondernemers hebben bij de start van hun bedrijf een aantal zaken nodig. Je hebt namelijk een kvk nummer nodig en de inschrijving van het bedrijf kost iets meer dan €50,-. Daarnaast adviseren wij om een boekhoudprogramma aan te schaffen, deze zijn goedkoper dan een vaste boekhouder maar hierdoor krijg je wel overzicht in de cashflow van de onderneming.

Voor de online ondernemers

De online ondernemers onder ons hebben het gedurende de opstartperiode iets makkelijker dan de offline ondernemers. Wanneer je online een bedrijf wilt beginnen heb je eigenlijk alleen een website, sociale media en je eigen vaardigheden nodig. Wil je producten gaan verkopen dan heb je ook een webshop nodig of je gaat verkopen via een platform zoals bol.com. Aan sociale media en een website kun je zoveel of weinig uitgeven als je wilt, wij hebben onze onderneming voor minder dan €200,- online gekregen. Mocht je gaan dropshippen dan kun je enkele koppelingen kopen voor €100,- en een webshop heb je met bijvoorbeeld Shopify eenvoudig en snel online. Shopify kost tussen de €10,- en €50,- per maand. Het beginnen van een online onderneming lijkt een stuk goedkoper dan een fysieke winkel of bedrijf.

De offline ondernemers

Ondernemers die werken met hun handen hebben het een stuk lastiger dan de online ondernemers. Zij moeten zichzelf voorzien van een werkbus, aanhanger en professioneel gereedschap. Ook is het belangrijk dat zij deze gereedschappen goed controleren en onderhouden. Het is belangrijk om grote investeringen goed te controleren zodat je achteraf niet tegen problemen aanloopt. Daarnaast moeten deze ondernemingen ook online te vinden zijn voor nieuwe klanten, er moet dus een website en iets van sociale media komen. Wil je een winkel beginnen? Dan moet je een pand huren en deze ook nog aankleden en vullen met spullen.