Vanaf nu alles op één plek!

Vanaf nu alles op één plek!

Vergeet jij vaak je notities mee te nemen en heb je overal briefjes liggen? Vergeet dat snel, want dat is echt niet meer nodig. Vanaf nu kun je alles op één plek hebben en het altijd bij je dragen. Koop de agenda’s en notitieboeken van Moleskine en je bent verzekerd van een perfect overzicht. We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad maar het is toch vervelend als je steeds je papiertjes kwijt bent. Moleskine biedt verschillende artikelen aan die je kunt gebruiken onderweg en op kantoor. Groot en klein, het kan allemaal.

Agenda’s groot en klein

Het is erg prettig een overzicht te hebben van de afspraken die je hebt staan of die gaan komen. Ook notities maken van zaken die je niet moet vergeten en het opslaan van belangrijke telefoonnummers is natuurlijk erg belangrijk. Moet jij veel informatie bijhouden dan is het misschien wel handig om te kiezen voor een grote agenda. Op deze manier kun je alle gegevens kwijt en heb je alle informatie altijd binnen handbereik. Wanneer je niet zoveel informatie kwijt hoeft kun je ook kiezen voor een zakagenda, deze kun je eenvoudig overal mee naar toe nemen.

Diverse soorten planners

Moleskine.nl bied je een tal van soorten planners aan. Of je nu een planner nodig bent voor school of voor op kantoor. Je kunt ze ook nog eens verkrijgen met wel verschillende maanden, hierbij kun je denken aan een planner die een houdbaarheid heeft van één jaar en zelfs anderhalf jaar.

Notities maken

Ben jij voor school vaak bezig met het maken van notities? Of heb je op kantoor allemaal memoblaadjes opgehangen? Begin dan vandaag nog met de Moleskine notebooks, hiermee kun je voortaan al je notities eenvoudig ordenen. Moleskine heeft notitieblokken die geschikt zijn voor iedereen. Of je nu een blanco, geruit, gestippeld of een lijntjes notebook wilt, bij Moleskine vind je ze echt allemaal. Moleskine maakt het nog leuker, je kunt er ook een smart notebook bestellen. Deze beschikt over een Moleskine pen+ smartpen, hiermee zal jij nooit meer een notitie missen. Deze gadget slaat al je notities gelijk op naar je tablet en je krijgt er natuurlijk een gebruiksvriendelijke handleiding erbij. Bij Moleskine ben je verzekerd van goede kwaliteit tegen de beste prijzen.

Creativiteit voor iedereen

Ben jij ook zo dol op tekenen en kun jij je creativiteit hier helemaal in kwijt? Moleskine heeft mooie tekenboeken van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse manieren om te tekenen en te schetsen, welke manier ook het beste bij je past Moleskine heeft een groot assortiment. Zo is er werkelijk voor iedereen een hoogwaardig tekenboek te vinden.

Leuk om cadeau te geven

Moleskine heeft speciaal voor de tekenaars een set samengesteld, zodat je in één keer een uniek cadeau hebt om weg te geven. Je maakt iemand eenvoudig heel blij met deze set. De set bestaat uit een pocket schetsboek, een puntenslijper en matzwarte potloden die voorzien zijn van een dopje en een clip. De set wordt leuk verpakt, zodat jij het gelijk weg kunt geven.