Meer gemakken met een tuinpoort

Meer gemakken met een tuinpoort

Heb jij er al over nagedacht om een tuinpoort te plaatsen? Veel woningen zijn standaard voorzien van schuttingen of een hekwerk, maar je moet er ook op een of andere manier uit komen. Dankzij de tuinpoorten kun je gewoon achterom lopen en jouw tuin betreden. Maar ook wanneer jouw woning is omringd door heggen kan het een goede oplossing zijn om een poort te plaatsen. Je hebt hierdoor geen opening meer naast de heg. Maar waar kun je gaan kijken? Een van de specialisten die tuinpoorten in het assortiment opgenomen heeft, is Resifence. Maar wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je een goede keuze? 

 

De tuinpoort op basis van ruimte 

Een tuinpoort zie je steeds vaker. Niet alleen in de vorm van een schutting, maar ook een hekwerk. Bij sommige tuinen is het immers geen optie om een schutting met poort te plaatsen. Een hekwerk is daarbij vaak ook veel steviger. Je moet dan wel goed op gaan letten welke je aanschaft. Als eerste is het goed om te bekijken hoeveel ruimte je hebt voor de poort. Het is de bedoeling dat je er bijvoorbeeld ook met een fiets doorheen kunt gaan. Op basis van de afmetingen heb je jouw eerste keuze al gemaakt. 

 

De kleur van de poort bepalen 

Daarna kun je gaan kijken naar de kleur van de tuinpoort. De afwerking komt namelijk in meerdere kleuren. Zo kun je als eerste voor een gecoate afwerking kiezen. Hierbij heb je de kleuren zwart, groen en antraciet tot jouw beschikking. Afhankelijk van jouw eigen smaak en eventuele kleur van de rest van het hekwerk kun je ervoor zorgen dat jouw tuin een geheel wordt. Echter kun je ook voor een verzinkte variant gaan. Hiermee krijg je een zilveren poort, die weer een heel andere uitstraling biedt. 

 

Een poort of compleet pakket 

Wanneer je nog niets hebt staan en de tuinpoort niet gelijk kunt bevestigen, dan kan het ook handig zijn om een compleet pakket aan te schaffen. Dit pakket bevat niet alleen de poort zelf, maar ook alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt. Op basis van jouw wensen krijg je een pakket geleverd waar je mee vooruit kunt. Zo hoef je niet naar de afzonderlijke toebehoren te kijken, maar kun je bij aflevering gelijk aan de slag met klussen. Voor een beginnende doe-het-zelver ideaal en je hebt toch alle voordelen van de poort tot je beschikking. 

 

Veiligheid en privacy gegarandeerd

Het bevestigen van een tuinpoort is heel eenvoudig. Daarom heb je vaak geen specialist nodig om de werkzaamheden voor jou uit te voeren. Het aanschaffen van de materialen is daarom het enige waar je aan hoeft te denken op dat moment. Dit scheelt je aanzienlijk in de kosten en je hoeft dan alleen nog maar te genieten van de voordelen. Want wat dacht je van meer veiligheid? Ook jouw privacy gaat omhoog. De buren of onbevoegden kunnen niet zomaar meer in jouw tuin komen en je voelt je ook veiliger in jouw woning of tuin. 

 

Bestel al het hekwerk voor je tuin bij Resifence – Thuis in sfeer & veiligheid.