Het gezelligste restaurant met je Amigos

Het gezelligste restaurant met je Amigos

Wil je een gezellige avond BBQ’en met je vrienden? Maar heeft niemand van jullie geen zin om de hele tijd op het vlees te letten en de BBQ de dag erna schoon maken? Kom dan naar Amigos Roosendaal. Hier kan je optimaal genieten van het beste vlees van de BBQ.

BBQ

Iedereen houdt wel van een gezellige BBQ avond met zijn/haar vrienden. Het wordt alleen wat minder leuk als je steeds zo lang op je vlees moet wachten. En de troep die je daarna moet opruimen is ook nooit leuk. Gelukkig is hier een oplossing voor: Amigos BBQ Restaurant in Roosendaal. Hier kun je genieten van het beste vlees van de BBQ, zonder dat je een ronde moet overslaan omdat het tijd is voor de groente freaks. Bij Amigos heb je genoeg ruimte op de BBQ om voor ieder iets er op te leggen.

Aanbod

Amigos heeft een ruim aanbod aan vlees. Van hamburgers tot saté en van varkenslapjes tot souvlaki. Heb je een allergie (suikerziekte, lactose, gluten etc.)? Geef het aan en zij zorgen ervoor dat ook jij kan genieten van een heerlijke BBQ.
Naast vlees hebben ze ook een heerlijke saladebar waar jij je eigen salades op kan stellen die je bij de BBQ wilt hebben. Naast het vlees en de saladebar hebben ook nog 3 soorten vis waar je uit kan kiezen. Ook kun je uit 2 soorten soepen kiezen als vooraf.

Buffet

Doordat Amigos geen menu heeft maar een buffet kun je zelf je eigen menu opmaken. Wil je een hele avond alleen maar burgers eten? Of misschien neem je van elk stukje vlees eentje? Dat kan gewoon allemaal bij Amigos. Door hun ruime keuze aan vlees en vis ben je verzekerd van een heerlijke BBQ avond met je eigen amigo’s.

Voor meer informatie over het arrangement en de openingstijden? Kijk dan op de website van Amigos Roosendaal.