Zo verras je jouw opa en oma op een leuke manier!

Zo verras je jouw opa en oma op een leuke manier!

Tijdens de corona periode hebben veel mensen hun opa en oma een stuk minder kunnen zien dan eerst. Je kon natuurlijk wel videobellen, mailen en whatsappen, maar dit is anders dan in het echt op visite gaan en even echt een praatje met ze maken. Daarom delen we graag wat ideeën om jouw grootouders te verrassen! Er zijn namelijk leuke en originele manieren om ze lekker in het zonnetje te zetten. Zin om hen te tonen dat jij hen écht hebt gemist en om hun dag op te fleuren met een leuk gebaar? Ontdek dan de ideetjes om je grootouders te verrassen op een persoonlijke manier!

Foto’s

Iets wat alle opa’s en oma’s leuk vinden is foto’s kijken van hun kleinkinderen. Ze hebben er ongetwijfeld al heel wat op de kast staan, maar ze zullen een gat in de lucht springen als je hen een nieuwe lading toestuurt. Ook zou je foto’s op bijvoorbeeld een mok of een theedoos kunnen laten printen. Zo krijgen ze een leuk en persoonlijk cadeau. Zo’n foto cadeau voor je opa van HUMK is dus origineel en persoonlijk!

Een fotoboek maken

Om nog bij het fotothema te blijven, hebben we het volgende idee verzonnen. Dit idee vraagt iets meer tijd, maar het resultaat geeft veel voldoening en je opa en oma zullen er sowieso blij mee zijn! Je kan heel wat mooie familie herinneringen verzamelen en dan alles bij elkaar plakken of laten afdrukken in een fotoboek. Je kunt er nog leuke tekstjes bij schrijven en je hebt een mega leuk cadeau!

Een leuk spel

Iets wat veel ouderen leuk vinden om te doen is spelletjes spelen. Hoe gezellig is het om een gezelschapsspelletje met je kleinkinderen of partner te doen. Heel veel opa’s en oma’s vinden dit erg leuk om te doen en daarom is het een goed idee om ze een gezelschapsspelletje te geven als cadeau. Denk aan Uno, Kwartet, Vier op een rij, Domino, Monopolie en ga zo nog maar even door.